Park House by Another Apartment

Japanese studio Another Apartment has completed a house with an asymmetric roof on a narrow site in suburban Tokyo.

Constructed across the street from a local park, the three-storey house has a glazed facade intended to offer views out towards the trees.

A garage and bathroom take up most of the ground floor of Park House, so the architect located the living room and bedroom on the middle storey.

via. Dezeen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s