Private Building Designed to be Consumed by Vegetation

Designed by Italian firm Act Romegialli Architects, Green Box is a small camouflaged garage for a private residence situated on the Raethian Alps.

While the interior is organized into a gardening room, cooking area, and a small dining/hang out space, it’s the exterior that makes this contemporary hobbit home pretty remarkable.

The architects created a lightweight skeleton of galvanized metal and steel wire for the sole purpose of promoting a habitat for climbing vegetation. From a distance only a glowing light would suggest the space was even habitable.

via. Thisiscolossal

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s