A Blend of Creative Details: The Vale Apartments in Kuala Lumpur

Blu Water Studio completed the design and development for an original project entitled “The Vale Apartments” and located in Kuala Lumpur, Malaysia. Their work displays a charming, almost bohemian-like atmosphere, inspiring contemporary serenity. You can see how the open plan layout is enhanced by a creative placement of furniture and decorating details, resulting in a harmonious and cozy blend.

Read the original post @ freshome

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s