The ground of 20m x 30m located in the forest of Mar Azul has the particularity of a very important unevenness respect of the two streets it faces. While this complicates the resolution of access to the site provides the advantage that, if the house is located high, it is very little exposed to the gaze from the street, and also from the inside you can get views of the landscape above the neighboring buildings.

 

Read the original post @ archdaily

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s